COCOPINKO
Welcome ♪
I hope you enjoy & be nice while you stay here.


SHOP WITH ME!




Promo
Now free postage for purchasing
SUCI WHITENING BAR
Yeah hurry hurry!

Order Here





FOLLOWERS
Wanna be my follower?
Just click here. Don't forget to leave your footstep. Then I can follow you back :)

2270+ Follow ♥ Me


Book Rack
Zie Fauzi
Denaihati
Perempuan Jomblo
Zalianabel
IheartOrganize
CARMONA's Home Made



Stat

Todays date:





(•̀ᴗ•́)و
Adv


Since 2008
DaisypathAnniversary tickers
Bedroom


Aku tengah cari idea nak makeup bilik tidur aku la.Apa idea yang sesuai?? Most important, Masuk bilik rasa macam tak nak keluar bilik..kih kih... Means bilik tu cantik, selesa dan boleh tidur lena sampai susah nak tinggal katil.kih kih

boleh tak?






Photo aku google dan dari camera ku. Layan..






Elegent.




Sesuai untuk girl room. Bersepah. Kalau kemas cantik.



Photo ni dari rumah contoh di sebuah condo dekat area rumah aku.Nice.



Bilik ni macam simple. Aku suka simple. Nampak lebih kemas.


Ini pun okey juga. Tapi aku tak nak letak TV dalam bilik.




Wow..Sangat okey. simple menarik. Tingkap bucur tu pun sama macam bilik aku.













♥ Untuk email 4 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 4/29/2011


Older Post . Newer Post





  Reviews by Products
 Beauty Products:
 Homestay:
 Preloved Items:
 Automotive:



Haily Deen | email:lissa_shellys@yahoo.com  
Biz & Love | Photos | Instagram | Blogger | Malaysia | IPHONE5S



Labels:


↑ Posted by HAILYDEEN
x