COCOPINKO
Welcome ♪
I hope you enjoy & be nice while you stay here.


SHOP WITH ME!




Promo
Now free postage for purchasing
SUCI WHITENING BAR
Yeah hurry hurry!

Order Here





FOLLOWERS
Wanna be my follower?
Just click here. Don't forget to leave your footstep. Then I can follow you back :)

2270+ Follow ♥ Me


Book Rack
Zie Fauzi
Denaihati
Perempuan Jomblo
Zalianabel
IheartOrganize
CARMONA's Home Made



Stat

Todays date:





(•̀ᴗ•́)و
Adv


Since 2008
DaisypathAnniversary tickers
Tuesday is tuesday

Kawan aku tanya aku yang aku nak anak tak?
Kawan aku ni pun belum ada rezeki lagi. Dia cakap yang dia sedih. Dia pernah pregnant dua kali tapi gugur. Macam aku pula memang tak pernah rasa lagi pregnant macam mana. Aku hanya tunggu masa juga bila rezeki Allah akan tiba.



Aku tak sabar menunggu kelahiran anak buah aku. Adik aku tengah tunggu masa tapi baby dia tak nak keluar lagi. Suppose to be due on 16 May. Excited tau.




Nak becerita serba sedikit kaunter pertanyaan.


Some friends or relatives.. kalau jumpa aku mesti tanya soalan


"bila nak pregnant ni, merancang ke?"

Aku pada mulanya okey boleh layan la, kalau dah selalu tanya, orang sama pula tu.Aku just senyum. Ignore. Faham sendirilah. Pernah kawan tu tanya aku balas

"ko kahwin dulu la"
(Kawan aku ni belum kahwin lagi)

Means aku dah bosan dengan soalan ceput emas kau. Bosan sebab kau tanya banyak kali soalan yang sama.




Sepatutnya tolonglah doakan aku. Bukan tanya aku :

"kau planning ke?"

"Ala kau jangan la merancang nanti tak dapat anak lansung!"



Ada ke patut?

Mana pulak kau tahu aku planning ke tak??



Tapi ada kawan-kawan yang bagi support.

Sesiapa yang bagi sokongan dan doakan, kami amat berterima kasih banyak.

Thanks again.






Ini cerita fasal rumah pulak.

Aku dah beli vacum baru.. Senang sikit tak perlu habuk terbang macam burung bila aku menyapu.







Jenama Cornell. Boleh sedut dry & wet.Ok tak?




On previous entry aku ada cerita nak beli vaccum Panasonic tapi ada sebab tertentu aku pilih yang vaccum diatas. Sorry Panasonic. Kau sangat comel.


Label:



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 5/18/2011


Older Post . Newer Post





  Reviews by Products
 Beauty Products:
 Homestay:
 Preloved Items:
 Automotive:



Haily Deen | email:lissa_shellys@yahoo.com  
Biz & Love | Photos | Instagram | Blogger | Malaysia | IPHONE5S



Labels:


↑ Posted by HAILYDEEN
x