COCOPINKO
Welcome ♪
I hope you enjoy & be nice while you stay here.


SHOP WITH ME!




Promo
Now free postage for purchasing
SUCI WHITENING BAR
Yeah hurry hurry!

Order Here





FOLLOWERS
Wanna be my follower?
Just click here. Don't forget to leave your footstep. Then I can follow you back :)

2270+ Follow ♥ Me


Book Rack
Zie Fauzi
Denaihati
Perempuan Jomblo
Zalianabel
IheartOrganize
CARMONA's Home Made



Stat

Todays date:





(•̀ᴗ•́)و
Adv


Since 2008
DaisypathAnniversary tickers
Winner- Contest Slogan


Hahaha... kenapa aku gelak?? Mana tak nya.. Lawak bila fikirkan contest yang aku anjurkan semalam dalam mukabuku(facebook), Contest sangat senang, Lengkapkan slogan

" Saya suka Sally kerana ...... (tidak melebihi 50 patah perkataan)"
Pemenang hanya seorang sahaja dan memenangi 2 tiket movie GSC Pavilion "TRANSFORMER" dan 2 kupon "COMBO POPCORN & SOFT DRINK"..So boleh lah bawa girlfriend or boyfriend or bestfriend forever uol. Semua hadiah adalah sponsored by CLUB 21. Mereka hanya perlu menambat hati aku. Jahat aku ni!!


Since aku upload photo tiket & coupon, ramai pulak yang mahu. Aku hanya nak seorang jek pemenang, dengan itu tercetus idea untuk menghasilkan contest sedemikian. Banyak peserta bagi komen yang agak menggelikan hati aku ni and guys,u're ROCK!! sporting habis..I LoVe You guys. Maybe on next contest I bagi uol handbag LV, kasut GUCCI sebagai hadiah utama. Hua hua!! If ada rezeki uol ler.



Peserta ini kawan baik aku Lady Caja bagi slogan yang memang diri aku kot..Hahaha..I mengaku tau!! "Sengal ubi" and "ganas dalam lembut". Adakah itu aku?? Baru aku tahu..haha..


Irwan Azeli adalah cousin aku, peserta yang sorang ni memang beriya sangat nak menang siap postkan lagi dalam wall dia "ape slogan terbaik ek utk menambat hati owg y nk bg kte hadiah?ngeE-" Memang nampak sangat ko beriya Iwan!!



Saleha merupakan kawan aku dari sekolah lagi dan pernah jadi rakan sekerja.Peserta yang comel ni dah buat slogan lebih dari 50 patah kata.Dah kira disqualified lah.Tapi kita kasi chance.Dia buat lagi slogan kecilkan lagik ayat, pendekkan slogan sampai tiga kali.Lawak sangat.Thanks Saleha.You ROCK! Then uol can see on Statement Norbihana Mohd Nor yang menyokong Irwan Azeli..Hahaha..Ada pulak yang tak puashati dengan statement kak Norbihana.




Cousin aku Mea Zharif yang comel pun jadi contester dan sangat tak boleh blah slogan kau MEA ZHARIF."susah nk ungkap melalui kate2 biar hati ini saje yg bicare" hahaha..Dah lari dari slogan asal. Siap dengan ayat jiwang karat lagik. Memang aku ketawa tarbahak-bahak la. Irwan Azeli pulak tak puas hati dengan slogan Mea Zharif, sebab dia penat memikir agaknya kot untuk tambat hati aku kan.Yang Mea pulak boleh buat ayat selamba.So berlakulah pedebatan antara mereka. Sanggup kerana TRANSFORMER. hahaha. Mea Zharif suruh tukar slogan semasa debat antara mereka berdua. Funny lah uols..



Pengikut pendapat Juri professional: Puan Norbihana Mohd Nor,
"Kerna keperhatinan dan kesungguhan peserta ... dialah yang telah terpilih"

Jeng Jeng Jeng













Irwan Azeli..
Congrats Bro.. Yang sebelah tu saja action lebih..



Terima kasih uol join my contest..sayang uol.

Iklan kejap..
Share ur SPM preparation stories & get some study tips at #TutorTVSPM


Label: , , , ,



♥ Untuk email 1 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 7/07/2011


Older Post . Newer Post





  Reviews by Products
 Beauty Products:
 Homestay:
 Preloved Items:
 Automotive:



Haily Deen | email:lissa_shellys@yahoo.com  
Biz & Love | Photos | Instagram | Blogger | Malaysia | IPHONE5S



Labels:


↑ Posted by HAILYDEEN
x