COCOPINKO
Welcome ♪
I hope you enjoy & be nice while you stay here.


SHOP WITH ME!




Promo
Now free postage for purchasing
SUCI WHITENING BAR
Yeah hurry hurry!

Order Here





FOLLOWERS
Wanna be my follower?
Just click here. Don't forget to leave your footstep. Then I can follow you back :)

2270+ Follow ♥ Me


Book Rack
Zie Fauzi
Denaihati
Perempuan Jomblo
Zalianabel
IheartOrganize
CARMONA's Home Made



Stat

Todays date:





(•̀ᴗ•́)و
Adv


Since 2008
DaisypathAnniversary tickers
Teater- Badai Semalam


Tahun 2011 sudah tak lama lagi hendak menutup tirai. Masa masih ada lagi untuk aku update blog untuk tahun ini. Memandangkan aku memang sibuk dengan kerjaya aku yang tak seberapa ini. Blog aku tak dapat nak di kemas kini. So untuk tidak rasa bersalah pada blog ini aku update lah serba sedikit.


Teater lagi.Kali ini aku dapat tiket percuma. Jangan cemburukan aku dong.


Keadaan hall sebelum bermulanya show. Macam tak percaya seat aku depan sekali. Boleh nampak lebam kaki Erra Fazira tau.


Curi ambil photo. kan sudah kena.


Barisan pelakon


Nampak tak siapa tu?


Aku dan dia. My husband just said, "I rasa nak jadi pelakon lah" tapi aku katakan boleh tapi you kena pergi gym, nanti you just dapat watak bapa orang jek.

Okay sekian. Adios. Salam

Label: , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 12/12/2011


Older Post . Newer Post





  Reviews by Products
 Beauty Products:
 Homestay:
 Preloved Items:
 Automotive:



Haily Deen | email:lissa_shellys@yahoo.com  
Biz & Love | Photos | Instagram | Blogger | Malaysia | IPHONE5S



Labels:


↑ Posted by HAILYDEEN
x