COCOPINKO
Welcome ♪
I hope you enjoy & be nice while you stay here.


SHOP WITH ME!




Promo
Now free postage for purchasing
SUCI WHITENING BAR
Yeah hurry hurry!

Order Here





FOLLOWERS
Wanna be my follower?
Just click here. Don't forget to leave your footstep. Then I can follow you back :)

2270+ Follow ♥ Me


Book Rack
Zie Fauzi
Denaihati
Perempuan Jomblo
Zalianabel
IheartOrganize
CARMONA's Home Made



Stat

Todays date:





(•̀ᴗ•́)و
Adv


Since 2008
DaisypathAnniversary tickers
Throwback- Kota Kinabalu


Hi ! Hari ini nak tampal photo dari Kota Kinabalu. Aku ke sana bersama emak tercinta. Hanya berdua sahaja. Itu pun sebab hal kerja. Tapi sangat seronok pergi dengan emak dan hanya berdua pulak tu. Kitorang pergi jalan-jalan sekitar bandar dan sempat singgah ke Pasar filipina. Makan seafood dan shopping mutiara lagi. Ok nak tampal photo dari Sabah bah..






Aku dengan emak tercinta di dalam kapal terbang.




flight sebenarnya jam 9 pagi tapi delay sampai 2 jam.
Tukar part radar katanya rosak. Tak apa asalkan selamat. 




Dari pemandangan luar tingkap bilik hotel. 




Nyaman.




Ini pemandangan breakfast. 
Pool dan pantai biru yang sangat cantik pada waktu pagi.
MasyaAllah.





My mum "peace";)



jom makan.



Emak busy dengan phone.
Cantik kan…..



Opssss….



iNi pasar filipina. Di situ lah kami menikmati seafood. 
Yeah….
segar baru turun.



Korang rasa ini ikan apa???
Ada duri ni…



My mum belikan aku rantai kristal ni.



Inilah kerja..kerja.. presentation.. 



My mum yang comel.
;)




Ok thats all for today. 
Have a good day.
















Label: , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 12/18/2013


Older Post . Newer Post





  Reviews by Products
 Beauty Products:
 Homestay:
 Preloved Items:
 Automotive:



Haily Deen | email:lissa_shellys@yahoo.com  
Biz & Love | Photos | Instagram | Blogger | Malaysia | IPHONE5S



Labels:


↑ Posted by HAILYDEEN
x