COCOPINKO
Welcome ♪
I hope you enjoy & be nice while you stay here.


SHOP WITH ME!




Promo
Now free postage for purchasing
SUCI WHITENING BAR
Yeah hurry hurry!

Order Here





FOLLOWERS
Wanna be my follower?
Just click here. Don't forget to leave your footstep. Then I can follow you back :)

2270+ Follow ♥ Me


Book Rack
Zie Fauzi
Denaihati
Perempuan Jomblo
Zalianabel
IheartOrganize
CARMONA's Home Made



Stat

Todays date:





(•̀ᴗ•́)و
Adv


Since 2008
DaisypathAnniversary tickers
My home - weekend kitchen helper




My Niece : Nur Hawayasmeen
















Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 11/04/2015

THROWBACK- PHUKET


Bila tengok gambar lama-lama terjumpa pulak waktu bercuti ke Phuket dengan famili. Rasanya dah setahun lebih agaknya. Yasmeen pun sudah tinggi sikit. Ok tampal gambar dalam blog. 


Hehehe…. 


Ini Yasmeen dalam flight. Cute kan.



Pemandangan dari hotel.


Yasmeen dengan nenek.



Again.



Hubba, Alia (lil' sister), Yasmeen dan my mum.



YAsmeen masih hisap puting lagi masih ini. sekarang tidak lagi.



Hubba dengan kamera ambil photo aku :)



Yasmeen nak kejar aku. Nak ambil kamera aunty ye;)



kami selepas breakfast dan lepak-lepak.



YAsmeen tengah borak dengan auncle.



My mum yang comel.



Ok Alia pun comel.



Ini adik aku Tini, emak kepada Yasmeen dan yang berdiri tu suami adik aku (Asyraf).



Dalam bilik, toilet bercermin. boleh tengok live show..hehehe..
Jangan risau propa jek. Ada langsir boleh turun kan.



Katil kami dengan gajah tu mahal tu..



Bapa aku ketika pergi makan di restoran. Restoran ini halal. 



My mum dengan kaca mata pinjam.



Ini owner kaca mata tu.



Yasmeen cute. Geram dengan pipi tembam yang gebu.


ok my parents. My mum pakai kaca mata bukan pinjam.



Kenapa yasmeen tengok auncle macam tu. Macam pelik jek. 




Ok Yasmeen kacau Ucu Ya pulak.






Label: , , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 12/16/2013

Salam and hi :)

 
 
 
Yasmeen makan buah oren dan Si Mikhail dengan aksi gaya dia macam biasa kalau berdepan dengan kamera.
 





 
 
 
 
 
 
 

Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 12/09/2013

Show House- Seri Riana Phase 2

 
 
Baru-baru ini, aku bersama emak dan anak buah aku Mikhail pergi ke show house di Wangsa Maju. Mana lah tahu ada yang mahu beli rumah baru.
 
 
 
Phase 1

Gym

 






 
Photo: Show house 
 

Photo: My mum

Photo: Mikhail. Dia memang suka gaya begini.

 
 
 

Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 12/08/2013

little paradise

 
 
Bagi Baby Yasmeen apa sahaja lagu ,
Macam-macam gaya dancing keluar.
Comel sangat.
 
 
Salah satu gaya baby Yasmeen di rumah. Dia suka sangat HI5.
 Oh! little paradise.
 
 
 
 
 
 
 
 

Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 10/24/2013

Photo baby lagi

Yasmeen nak pegang camera..


Label: , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 2/01/2012

@KLCC

Latest photo Anak buah ku. Masa ni at KLCC cuti Gong Xi facai.

Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 1/25/2012


Older Post





  Reviews by Products
 Beauty Products:
 Homestay:
 Preloved Items:
 Automotive:



Haily Deen | email:lissa_shellys@yahoo.com  
Biz & Love | Photos | Instagram | Blogger | Malaysia | IPHONE5S



Labels:


↑ Posted by HAILYDEEN
x