COCOPINKO
Welcome ♪
I hope you enjoy & be nice while you stay here.


SHOP WITH ME!




Promo
Now free postage for purchasing
SUCI WHITENING BAR
Yeah hurry hurry!

Order Here





FOLLOWERS
Wanna be my follower?
Just click here. Don't forget to leave your footstep. Then I can follow you back :)

2270+ Follow ♥ Me


Book Rack
Zie Fauzi
Denaihati
Perempuan Jomblo
Zalianabel
IheartOrganize
CARMONA's Home Made



Stat

Todays date:





(•̀ᴗ•́)و
Adv


Since 2008
DaisypathAnniversary tickers
Romantic dinner !!

Kesinambungan dari Bandung trip, masa malam pula kita berdua pergi jejalan so terjumpa restoran yang ala-ala romantik gitu.Aku dan husband apa lagi.Cari port best dan seated la kat situ dan terus order makanan.Mahu cerita panjang tetapi macamlah ada orang mahu baca.Tengok gambar pun cukuplah.Enjoy.


Okay gambar bawah, kalau tengok macam pening.Bukan macam pening ni.Memang peninglah.Sorrylah tiada flash itu pasal bergegar macam gempa bumi.



So dah tangkap satu gambar berdua.Kena pula tangkap gambar keseorangan.Bukan keseorangan,ada jugak mamat dan minah lalu lalang kat situ.Selamat background hitam.
Gambar makanan tu penting mesti ada.
Salomon grill with mashed potato.Aku hanya minum air panas.Hot cappucino please.


Husband aku pun nak jugak gambar keseorangan.Gambar keseorangan itu tidak apa.Jangan mengaku dengan perempuan cantik sambil berkata "saya keseorangan".Itu bahaya!!

Fish and chips..Specially for my husband.


Okay gambar husband dah lebih.Bukan promote yeh!!

Yogurt strawberry..Yummy..






Label: , , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 2/05/2011

Bandung ..Aku datang..

Salam..Entri kali ini pasal,berkaitan Bandung trip.Aku tahu memang aku tak rajin update blog yang memang trafik tak berapa nak up.Kadang-kadang macam bosan dan putus asa tapi tak nak delete blog.Sayang dengan blog coco aku ni.So kesian tak update blog jadi aku update jugak.Aku banyak upload photo, so nak bercerita ringkas jer.Bermula kisah kami..
Sebelum aku berangkat ke airport aku sempat jugak nak posing dengan hubby aku.Kami hanya berdua dirumah kami.After that kami kerumah parents aku di sekitar situ jugak sebab bapaku yang hantar kami ke airport..Boarding time!!


Inilah dia pasangan team hunnymunlintang dari seat belakang pasangan Yah dan Arad dan pasangan kedua Dewi dan Narok.

Pasangan ketiga Mai dan Megat..Boleh dikatakan pasangan yang hot dan romantis.


Pasangan keempat, aku dengan hubby dalam flight berangkat ke Bandung..


My hubby dengan Ipad. Menyampah aku. Jeolous hubby tak layan i..


Kitorang geng hunnimunlintang bergambar dengan kapal terbang kami MH 860


Berada diluar airport tengah menunggu supir datang.Entah kemana supir kami.Alang menunggu aku sempat lagi berposing sekejap..


Aku dah sampai hotel Sukajadi..


Hari Kedua di bandung.

Mana api ?? Tiada pun..Bayangkan kalau meletus!!ngerinya..Kami berada di puncak gunung Tangkuban Parahu. Hajatnya mahu tengok gunung berapi.


Pemandangan sekitar Tangkuban Parahu...

Bini orang yang comel..haha


Suami-suami orang.!!

Ini aku dengan Peace..Ketika ini aku di Kampung Daun untuk menikmati santapan tengahari.

Aku dengan hubby tengah poyo..

Bunga orkid ni serius cantik bangat..orkid tu untuk dijual harga pun murah jer tapi aku tak sure boleh ke bawa orkid Indonesia ke Malaysia??Untuk langkah selamat just ambik photo jela sebagai kenangan..





Cik hubby aku ni memang tidak boleh jumpa bantal sedap sikit, pantang nenek moyang.mesti nak baring memang tak tahu malu lansung.

Van yang disewa bawa berjalan sampai atas puncak Gunung berapi Tangkuban Parahu ..


Diantara outlet yang kami perhabiskan duit kami.



Hari ketiga di Bandung.

Introducing Most famous transportation..jeng jeng..Angkut angkut.Habis lobang diredah oleh si angkut ni.Hari ketiga ni kami hanya pegi shopping dan menjadi shopahoclic.Mana pergi azam tahun baru aku ni??suck...


Hari keempat atau terakhir di Bandung

Breakfast time, Inilah saat breakfast terakhir kami sebelum pulang ke tanahair Malaysia..huhu..Oh!! lokasi di Hotel Sukajadi.Sangat sayu..cih..padahal dah rindu giles dengan family aku, Bebo(kucing) dan rumah aku..


Aku dengan Khairiah (Yah) di VIP Lounge for MAS Airline Passanger @ Airport Bandung.Yah yang suka sangat gelak.


Photo dibawah ni diambil di lobby Hotel Sukajadi dengan baggage kami sebelum bertolak ke airport. Dengan ini menunjukkan kami datang dengan beg sikit tapi balik ada extra bag pulak.


Ok sekian terima kasih..jumpa lagi.
Salam taj mahal..



Label: , , ,



♥ Untuk email 3 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 1/22/2011


Older Post





  Reviews by Products
 Beauty Products:
 Homestay:
 Preloved Items:
 Automotive:



Haily Deen | email:lissa_shellys@yahoo.com  
Biz & Love | Photos | Instagram | Blogger | Malaysia | IPHONE5S



Labels:


↑ Posted by HAILYDEEN
x