COCOPINKO
Welcome ♪
I hope you enjoy & be nice while you stay here.


SHOP WITH ME!




Promo
Now free postage for purchasing
SUCI WHITENING BAR
Yeah hurry hurry!

Order Here





FOLLOWERS
Wanna be my follower?
Just click here. Don't forget to leave your footstep. Then I can follow you back :)

2270+ Follow ♥ Me


Book Rack
Zie Fauzi
Denaihati
Perempuan Jomblo
Zalianabel
IheartOrganize
CARMONA's Home Made



Stat

Todays date:





(•̀ᴗ•́)و
Adv


Since 2008
DaisypathAnniversary tickers
Some of my routine

Antara rutin saya bersihkan muka? Hurm....
 
Sebenarnya saya tidak pernah pergi face facial.
🙄 Jaga muka sendiri la dirumah. Kadang balik kerja ter-sleeping 💤 habislah tak cuci muka. 
Keesokkan harinya, muka naik jerawat. Bila tengok secara kasar nampak muka tak kotor. Hairan kenapa muka naik jerawat. Stress!!!
Awak try ambil kapas letak kan minyak dan lap kan muka awak keseluruhan. Awak akan nampak hasilnya nanti. Seperti saya, saya kerja di bengkel tapi mostly saya di pejabat sahaja. Pandang computer dan buat kerja pejabat. Lihat hasilnya bila saya bersihkan muka dengan kapas.

 
 
Kotorkan.. erkk..!!
Mungkin kotoran ini hasil dari jalan-jalan cari makan ketika lunch break or ketika pergi kerja dan balik kerja. Who's know??
 
Saya amalkan bersihkan muka dengan kapas menggunakan minyak zaiton atau Bobbi brown Soothing cleaning oil. Selepas itu saya bersihkan muka dengan Suci Whitening Bar (SWB) dan bilas dengan air bersih.
  

Soothing Cleaning Oil




 

Label: , , , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 11/12/2015

SKIN CARE: SUCI WHITENING BAR



Assalamualaikum dan Hai..

Review skin care product.

Sejak sebulan yang lepas menggunakan Suci Whitening Bar.
Boleh dikatakan Ok. Jerawat mula mengecut dan kulit muka pun tidak berminyak.
 Sekarang ini musim pun sekejap panas dan hujan. Kulit pun suka hati nak tumbuh jerawat.
 Sangat tension kalau tumbuh jerawat. Founder Suci Whitening Bar adalah kawan saya, (orangnya pun sangat cantik) dan baru mengeluarkan produk Suci Whitening Bar dan ianya buatan Malaysia.

Kalau awak terasa mahu mencuba boleh request order dengan saya.

Suci Whitening Bar ini bukan sahaja boleh digunakan di muka. Malah boleh juga digunakan di badan.
100% produk natural yang diperbuat daripada Argan dari Morocco dan 24k gold.

Jangan risau!!
Bau Suci Whitening Bar sangat la Wangi.




Kehebatan Suci Whitening Bar !

  • Mencerahkan wajah seawal 24 jam!
  • Menghilangkan parut degil di wajah dan juga badan
  • Mengubati penyakit kulit, kurap, dan kulit kering
  • Mengecutkan dan menghilangkan jerawat
  • Menaikkan seri wajah dan anti penuaan
  • Menegangkan kulit muka






Sudah lebih 10,000 kotak terjual sejak hari pelancaran. 100% bahan semulajadi.
Selamat untuk digunakan. Bukan muka je nak putih tapi seluruh badan.




Jika berminat boleh send email kepada saya

or just click here: To Order SWB.

Then tulis kepada saya.

1. Nama 
2. Email Address 
3. Phone No.
4. Nak beli berapa unit sabun

Harga : RM35 (sm)
RM 39 (ss)
 
 
Promosi: 
 (percuma penghantaran) 
(postage free)









Label: , , , ,



♥ Untuk email 1 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 6/08/2015


Older Post





  Reviews by Products
 Beauty Products:
 Homestay:
 Preloved Items:
 Automotive:



Haily Deen | email:lissa_shellys@yahoo.com  
Biz & Love | Photos | Instagram | Blogger | Malaysia | IPHONE5S



Labels:


↑ Posted by HAILYDEEN
x