COCOPINKO
Welcome ♪
I hope you enjoy & be nice while you stay here.


SHOP WITH ME!




Promo
Now free postage for purchasing
SUCI WHITENING BAR
Yeah hurry hurry!

Order Here





FOLLOWERS
Wanna be my follower?
Just click here. Don't forget to leave your footstep. Then I can follow you back :)

2270+ Follow ♥ Me


Book Rack
Zie Fauzi
Denaihati
Perempuan Jomblo
Zalianabel
IheartOrganize
CARMONA's Home Made



Stat

Todays date:





(•̀ᴗ•́)و
Adv


Since 2008
DaisypathAnniversary tickers
Absolutely Thai, Ikano


Assalamualaikum..
Hi...

This place we have been so many time..
My little sister quite crazy of thai food.

Place: Absolutely Thai, Ikano

With my sister

Hubba 




Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 7/07/2015

Gaik Li & William's Wedding




Assalamualaikum...
Hi....


Just to recall..

This wedding reception was last year.

Apa yang best, I suka sangat dengan photo booth dia.
Siap dapat photo sticker lagi boleh keep for yourself as memories.
And the other one stick on guest book.
Comel kot..



Here we are stick it in my blog.. Such a lovely memories...
left: hubba, mother, father and I

:)



Label: , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 7/05/2015

Absolute Thai, Wangsa Walk


Assalamualaikum and Hi ...



siakap steam sedap nih... yummy...


cheeky cheeky.. later on diet.. today off..








Label: , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 3/17/2015

Koffee of December


Hari Ahad yang lalu, ketika bersantai bersama suami di kedai kopi sekitar Jalan Telawi. Apa yang aku suka sangat tentang kopi selain rasa pahit adalah dekorasi. Aku jatuh cinta dengan corak motif buatan tukang kopi.
Noktah.








Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 12/24/2014

#datewithlove

Salam Hello..
As usual.. Late post again.. Aku bukan selalu buka blog aku.
Rajin baru buka then baru buat cerita banyak-banyak dan schedule kan ja..

Aku nak post kan #datewithlove




MrA susah nak separate with his iphone. Kalau nak take photo macam tulah semua photo MrA. Its ok as long as he still love me..




My marinara spaghetti. I alway choose you..





Dessert of the day. Strawberry sundae. Love it mucho.


ok diary #latepost

Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 2/25/2014

Makan- Makan @ Wadi Al-nile


Pada suatu hari.. Eceh...

Aku bersama adik-adik dan parents pergi ke Restoran Wadi Al-nile di Setapak Danau Kota.
Ok makanan middle east sangat best. Sengaja tukar selera.





Photo menu je aku ambil. Makanan lupa nak ambil pulak.


My mum and I

My cute lil' sister and dad.

My beautiful mum and lil' sister.

Label: , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 12/10/2013

Shahril kahwin

Wedding our friend, shahril.
from Kedah.

'Wishes you both a happier life till end and a lot of children.'



.......................................................................


Thanks for inviting us :)






Label: , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 4/06/2012

Lunch @ Kenny Rogers Melaka

Percutian 3 hari ke Melaka. Semalam sampai kami dinner di hotel.habis je dinner kami ramai2 pergi naik river cruise dan konvoi beca berhias 20 buah beca tau.
Hari ni full day makan je.. Syoknya makan..

Label: , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 2/06/2012

Dinner @ TMFM


Today dinner @ The Manhattan fish Market. 
Adik kesayangan teringin sangat nak makan seafood.




Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 2/04/2012

Happy moments with lovey


Makan boleh dikatakan waktu kami yang aku paling suka. The time order menu kami selalu bergaduh manja, hubba mesti nak mention his menu lagi best. Tapi tak boleh nak denied lah. Memang selalu best. Some photos of us. Happy Sunday. @Bens







Label: , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 1/29/2012

Teater- Badai Semalam


Tahun 2011 sudah tak lama lagi hendak menutup tirai. Masa masih ada lagi untuk aku update blog untuk tahun ini. Memandangkan aku memang sibuk dengan kerjaya aku yang tak seberapa ini. Blog aku tak dapat nak di kemas kini. So untuk tidak rasa bersalah pada blog ini aku update lah serba sedikit.


Teater lagi.Kali ini aku dapat tiket percuma. Jangan cemburukan aku dong.


Keadaan hall sebelum bermulanya show. Macam tak percaya seat aku depan sekali. Boleh nampak lebam kaki Erra Fazira tau.


Curi ambil photo. kan sudah kena.


Barisan pelakon


Nampak tak siapa tu?


Aku dan dia. My husband just said, "I rasa nak jadi pelakon lah" tapi aku katakan boleh tapi you kena pergi gym, nanti you just dapat watak bapa orang jek.

Okay sekian. Adios. Salam

Label: , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 12/12/2011

Ramadhan : Marakesh


Ramadhan Memories with peoples that I loved.





Iftar with friends..
at Marakesh Restaurant.


Label: , , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 8/25/2011

Teater- Lat Kampung Boy

Lat Kampung Boy, Istana Budaya

(04/04/2011 )


........................................................................................................

Aku, Lina bersama Jehan Miskin

.................................................................................................................


Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 4/05/2011

Wedding -Tasik Putrajaya



Lambat beberapa hari update sebab kemalasan yang melanda dan kerajinan itu datang semula.haha
Hari ahad baru-baru ini, aku bersama husband pergi kenduri kahwin kawan husband aku di Taman Botani di Putrajaya. Temanya hitam, putih dan merah. Makanan banyak pilihan. Tapi mahu pergi ke kenduri itu berlansung sangat jauh dari tempat parking kereta. Penat kaki sebab pakai kasut tinggi. Gatal mahu cantik konon kalau tidak aku pakai selipar kalau berjalan sendiri. Yela sudah kahwin ini belajar gunakan kasut high heel.Masa bujang dulu selipar jepun pun aku rembat saja.







Ketika dalam kereta.
Kami menunggu kawan hubba aku yang lain.
Kitorang konvoi.
Kereta masing-masing siap ada letak reben lagi.
Haha semangat kesukanan gitu.




Photo tentang kami tapi siapa pulak mamat disebelah itu.
Hah posing jela!
Pedulikan mamat itu.




Huh! pertama kali kot aku melihat guestbook paling besar.
Mereka menggunakan kain rentang.
Mungkin lepas kahwin nanti pasangan pengantin baru
 boleh bingkaikan guestbook kain rentang dirumah mereka nanti.
Signature kami semua menjadi kenangan seumur hidup mereka.
Sweet..Satu penghormatan tau.

Ini pun boleh dikatakan unik gak sebab pengantin datang berarak
 dengan perahu yang ada enjin.
Kalau kayuh entah bila sampai agaknya. Sangat sweet..



Kenangan pengantin dengan SMTG student.
Kawan-kawan baik.
Diorang ni semua dah besar panjang pun.
Ada yang dah jadi bapak orang.

Ok adios.. Salam.


Label: , , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 2/16/2011


Older Post





  Reviews by Products
 Beauty Products:
 Homestay:
 Preloved Items:
 Automotive:



Haily Deen | email:lissa_shellys@yahoo.com  
Biz & Love | Photos | Instagram | Blogger | Malaysia | IPHONE5S



Labels:


↑ Posted by HAILYDEEN
x