COCOPINKO
Welcome ♪
I hope you enjoy & be nice while you stay here.


SHOP WITH ME!




Promo
Now free postage for purchasing
SUCI WHITENING BAR
Yeah hurry hurry!

Order Here





FOLLOWERS
Wanna be my follower?
Just click here. Don't forget to leave your footstep. Then I can follow you back :)

2270+ Follow ♥ Me


Book Rack
Zie Fauzi
Denaihati
Perempuan Jomblo
Zalianabel
IheartOrganize
CARMONA's Home Made



Stat

Todays date:





(•̀ᴗ•́)و
Adv


Since 2008
DaisypathAnniversary tickers
Baby Noah..

 Welcome to the world oh baby Noah.. 
Mr A sedang training cara dukung baby. Senyap sedap agaknya orang peluk kan macam dalam perut. Congrats Yayya dengan kelahiran anak ketiga yang sangat cute.. Cute yang sangat sangat.. Late post actually.. Baby Noah lahir pada 25 february 2014. Sekarang baru nak post. ;)








Label: , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 3/02/2014

Happy for you


Tahniah NurSyazira (kawan dari Politeknik). Sudah selamat menjadi tunangan orang. Tidak lama lagi, bakal jadi isteri pulak. Hopefully you always be happy and get your happiness with your future husband. Lastly, our friendship will be lasting forever.. Selamat Bertunang xo..






Label: ,



♥ Untuk email 2 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 9/09/2012

Tahniah Saleha😍


Tahniah kepada my friend Saleha Jakfar telah selamat melahirkan Bayi perempuan, 
Nur erina batrisya yang comel.




Label: ,



♥ Untuk email 2 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 3/15/2012

Present for newborn


A gift for new born baby girl (Lavienda Namiraz)
Congrats my friend Bienda.



Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 3/05/2012

Ramadhan : Marakesh


Ramadhan Memories with peoples that I loved.





Iftar with friends..
at Marakesh Restaurant.


Label: , , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 8/25/2011

Ramadhan: Muara Ikan bakar Port Kelang


Berbuka puasa di muara ikan bakar port kelang on last saturday..Sangat best tapi ikan stim asam boi lupa nak snap.. "Syukur alhamdulillah dengan rezekimu ya Allah"



Label: , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 8/20/2011

Winner- Contest Slogan


Hahaha... kenapa aku gelak?? Mana tak nya.. Lawak bila fikirkan contest yang aku anjurkan semalam dalam mukabuku(facebook), Contest sangat senang, Lengkapkan slogan

" Saya suka Sally kerana ...... (tidak melebihi 50 patah perkataan)"
Pemenang hanya seorang sahaja dan memenangi 2 tiket movie GSC Pavilion "TRANSFORMER" dan 2 kupon "COMBO POPCORN & SOFT DRINK"..So boleh lah bawa girlfriend or boyfriend or bestfriend forever uol. Semua hadiah adalah sponsored by CLUB 21. Mereka hanya perlu menambat hati aku. Jahat aku ni!!


Since aku upload photo tiket & coupon, ramai pulak yang mahu. Aku hanya nak seorang jek pemenang, dengan itu tercetus idea untuk menghasilkan contest sedemikian. Banyak peserta bagi komen yang agak menggelikan hati aku ni and guys,u're ROCK!! sporting habis..I LoVe You guys. Maybe on next contest I bagi uol handbag LV, kasut GUCCI sebagai hadiah utama. Hua hua!! If ada rezeki uol ler.



Peserta ini kawan baik aku Lady Caja bagi slogan yang memang diri aku kot..Hahaha..I mengaku tau!! "Sengal ubi" and "ganas dalam lembut". Adakah itu aku?? Baru aku tahu..haha..


Irwan Azeli adalah cousin aku, peserta yang sorang ni memang beriya sangat nak menang siap postkan lagi dalam wall dia "ape slogan terbaik ek utk menambat hati owg y nk bg kte hadiah?ngeE-" Memang nampak sangat ko beriya Iwan!!



Saleha merupakan kawan aku dari sekolah lagi dan pernah jadi rakan sekerja.Peserta yang comel ni dah buat slogan lebih dari 50 patah kata.Dah kira disqualified lah.Tapi kita kasi chance.Dia buat lagi slogan kecilkan lagik ayat, pendekkan slogan sampai tiga kali.Lawak sangat.Thanks Saleha.You ROCK! Then uol can see on Statement Norbihana Mohd Nor yang menyokong Irwan Azeli..Hahaha..Ada pulak yang tak puashati dengan statement kak Norbihana.




Cousin aku Mea Zharif yang comel pun jadi contester dan sangat tak boleh blah slogan kau MEA ZHARIF."susah nk ungkap melalui kate2 biar hati ini saje yg bicare" hahaha..Dah lari dari slogan asal. Siap dengan ayat jiwang karat lagik. Memang aku ketawa tarbahak-bahak la. Irwan Azeli pulak tak puas hati dengan slogan Mea Zharif, sebab dia penat memikir agaknya kot untuk tambat hati aku kan.Yang Mea pulak boleh buat ayat selamba.So berlakulah pedebatan antara mereka. Sanggup kerana TRANSFORMER. hahaha. Mea Zharif suruh tukar slogan semasa debat antara mereka berdua. Funny lah uols..



Pengikut pendapat Juri professional: Puan Norbihana Mohd Nor,
"Kerna keperhatinan dan kesungguhan peserta ... dialah yang telah terpilih"

Jeng Jeng Jeng













Irwan Azeli..
Congrats Bro.. Yang sebelah tu saja action lebih..



Terima kasih uol join my contest..sayang uol.

Iklan kejap..
Share ur SPM preparation stories & get some study tips at #TutorTVSPM


Label: , , , ,



♥ Untuk email 1 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 7/07/2011

Video Gila Nak kahwin agaknya.

Bila ramai-ramai di office macam inilah jadinya..
Tapi time dah habis kerja..
Boleh lepak buat video pulak budak-budak ni.



Nordin budak yang paling banyak cakap fasal gila.
Actually tengah darah manis.
Tunggu this coming May or Jun nak naik pelamin.


Okay stay and watch..





Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 3/12/2011

Wedding -Tasik Putrajaya



Lambat beberapa hari update sebab kemalasan yang melanda dan kerajinan itu datang semula.haha
Hari ahad baru-baru ini, aku bersama husband pergi kenduri kahwin kawan husband aku di Taman Botani di Putrajaya. Temanya hitam, putih dan merah. Makanan banyak pilihan. Tapi mahu pergi ke kenduri itu berlansung sangat jauh dari tempat parking kereta. Penat kaki sebab pakai kasut tinggi. Gatal mahu cantik konon kalau tidak aku pakai selipar kalau berjalan sendiri. Yela sudah kahwin ini belajar gunakan kasut high heel.Masa bujang dulu selipar jepun pun aku rembat saja.







Ketika dalam kereta.
Kami menunggu kawan hubba aku yang lain.
Kitorang konvoi.
Kereta masing-masing siap ada letak reben lagi.
Haha semangat kesukanan gitu.




Photo tentang kami tapi siapa pulak mamat disebelah itu.
Hah posing jela!
Pedulikan mamat itu.




Huh! pertama kali kot aku melihat guestbook paling besar.
Mereka menggunakan kain rentang.
Mungkin lepas kahwin nanti pasangan pengantin baru
 boleh bingkaikan guestbook kain rentang dirumah mereka nanti.
Signature kami semua menjadi kenangan seumur hidup mereka.
Sweet..Satu penghormatan tau.

Ini pun boleh dikatakan unik gak sebab pengantin datang berarak
 dengan perahu yang ada enjin.
Kalau kayuh entah bila sampai agaknya. Sangat sweet..



Kenangan pengantin dengan SMTG student.
Kawan-kawan baik.
Diorang ni semua dah besar panjang pun.
Ada yang dah jadi bapak orang.

Ok adios.. Salam.


Label: , , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 2/16/2011

Bandung ..Aku datang..

Salam..Entri kali ini pasal,berkaitan Bandung trip.Aku tahu memang aku tak rajin update blog yang memang trafik tak berapa nak up.Kadang-kadang macam bosan dan putus asa tapi tak nak delete blog.Sayang dengan blog coco aku ni.So kesian tak update blog jadi aku update jugak.Aku banyak upload photo, so nak bercerita ringkas jer.Bermula kisah kami..
Sebelum aku berangkat ke airport aku sempat jugak nak posing dengan hubby aku.Kami hanya berdua dirumah kami.After that kami kerumah parents aku di sekitar situ jugak sebab bapaku yang hantar kami ke airport..Boarding time!!


Inilah dia pasangan team hunnymunlintang dari seat belakang pasangan Yah dan Arad dan pasangan kedua Dewi dan Narok.

Pasangan ketiga Mai dan Megat..Boleh dikatakan pasangan yang hot dan romantis.


Pasangan keempat, aku dengan hubby dalam flight berangkat ke Bandung..


My hubby dengan Ipad. Menyampah aku. Jeolous hubby tak layan i..


Kitorang geng hunnimunlintang bergambar dengan kapal terbang kami MH 860


Berada diluar airport tengah menunggu supir datang.Entah kemana supir kami.Alang menunggu aku sempat lagi berposing sekejap..


Aku dah sampai hotel Sukajadi..


Hari Kedua di bandung.

Mana api ?? Tiada pun..Bayangkan kalau meletus!!ngerinya..Kami berada di puncak gunung Tangkuban Parahu. Hajatnya mahu tengok gunung berapi.


Pemandangan sekitar Tangkuban Parahu...

Bini orang yang comel..haha


Suami-suami orang.!!

Ini aku dengan Peace..Ketika ini aku di Kampung Daun untuk menikmati santapan tengahari.

Aku dengan hubby tengah poyo..

Bunga orkid ni serius cantik bangat..orkid tu untuk dijual harga pun murah jer tapi aku tak sure boleh ke bawa orkid Indonesia ke Malaysia??Untuk langkah selamat just ambik photo jela sebagai kenangan..





Cik hubby aku ni memang tidak boleh jumpa bantal sedap sikit, pantang nenek moyang.mesti nak baring memang tak tahu malu lansung.

Van yang disewa bawa berjalan sampai atas puncak Gunung berapi Tangkuban Parahu ..


Diantara outlet yang kami perhabiskan duit kami.



Hari ketiga di Bandung.

Introducing Most famous transportation..jeng jeng..Angkut angkut.Habis lobang diredah oleh si angkut ni.Hari ketiga ni kami hanya pegi shopping dan menjadi shopahoclic.Mana pergi azam tahun baru aku ni??suck...


Hari keempat atau terakhir di Bandung

Breakfast time, Inilah saat breakfast terakhir kami sebelum pulang ke tanahair Malaysia..huhu..Oh!! lokasi di Hotel Sukajadi.Sangat sayu..cih..padahal dah rindu giles dengan family aku, Bebo(kucing) dan rumah aku..


Aku dengan Khairiah (Yah) di VIP Lounge for MAS Airline Passanger @ Airport Bandung.Yah yang suka sangat gelak.


Photo dibawah ni diambil di lobby Hotel Sukajadi dengan baggage kami sebelum bertolak ke airport. Dengan ini menunjukkan kami datang dengan beg sikit tapi balik ada extra bag pulak.


Ok sekian terima kasih..jumpa lagi.
Salam taj mahal..



Label: , , ,



♥ Untuk email 3 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 1/22/2011


Older Post





  Reviews by Products
 Beauty Products:
 Homestay:
 Preloved Items:
 Automotive:



Haily Deen | email:lissa_shellys@yahoo.com  
Biz & Love | Photos | Instagram | Blogger | Malaysia | IPHONE5S



Labels:


↑ Posted by HAILYDEEN
x