COCOPINKO
Welcome ♪
I hope you enjoy & be nice while you stay here.


SHOP WITH ME!




Promo
Now free postage for purchasing
SUCI WHITENING BAR
Yeah hurry hurry!

Order Here





FOLLOWERS
Wanna be my follower?
Just click here. Don't forget to leave your footstep. Then I can follow you back :)

2270+ Follow ♥ Me


Book Rack
Zie Fauzi
Denaihati
Perempuan Jomblo
Zalianabel
IheartOrganize
CARMONA's Home Made



Stat

Todays date:





(•̀ᴗ•́)و
Adv


Since 2008
DaisypathAnniversary tickers
Apartment at Bukit Antarabangsa


Okay these new photos of my mum's reno project. The renovation just done. Anyone interested of this house. Just email to me. Got 3bedrooms and 2 bathrooms and kitchen with cabinet. Fully furnished 

For rent is RM1000 per month.

 If interested please email me at lissa_shellys@yahoo.com

TELAH DISEWA



Label: ,



♥ Untuk email 3 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 5/21/2012

Apartment Bukit Antarabangsa Ampang

One of my mum's reno project. Rumah yang ini terletak @ bukit antarabangsa. Sekarang under renovation lagi. Mahu pasang new curtain, mahu bersihkan lagi. Rumah apartment ini tingkap bawah sekali. Konon boleh keluar garden la. Ada tiga bedroom, dua bathroom and kitchen. Keluasan tak tahulah berapa s.feet. Terlupa pula, anggaran 1000sf lebih. Aku masuk tengok hari tu memang besar. Rumah pun dalam okay cantik sebab tengah reno kan. Ada sofa, dining table, bed, wardrobe, fridge, and kitchen cabinet. Itulah yang aku dapat ingat. Kalau mahu sewa or mahu beli terus boleh hubungi aku by email okay? Sewa rate around RM1000 (fully furnished) selling price RM 185k. Thank you. Photo dibawah tu under progress renovation lagi tau. Kalau you nak tengok dulu pun boleh. Just email me. Aku make arrangement ok? Salam...

Label: , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 5/15/2012

Rumah flat sg sering Ukay Perdana



Salah satu projek my mum iaitu Rumah flat kos rendah untuk disewa tapi dalam progress renovation.
Mungkin untuk dijual jugak kalau harga okey boleh let go. Rumah ini terletak di Ukay Perdana. Rumah ini jugak di buat untuk Rumah contoh by contraktor terpilih selama 3bulan. Kalau rase nak tengok nak buat ubahsuai umah boleh pergi tengok. Oh ye Rumah ni @7th floor tau. Sewa around RM700 Ada 3bilik and 1bathroom. Jangan risau ada lif. Salah satu projek my mum.
Sla email untuk sebarang pertanyaan atau isi contact form di atas. Salam...
TELAH DISEWA



caption: photo taken before renovation was done.





Label: ,



♥ Untuk email 1 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 4/11/2012


Older Post





  Reviews by Products
 Beauty Products:
 Homestay:
 Preloved Items:
 Automotive:



Haily Deen | email:lissa_shellys@yahoo.com  
Biz & Love | Photos | Instagram | Blogger | Malaysia | IPHONE5S



Labels:


↑ Posted by HAILYDEEN
x