COCOPINKO
Welcome ♪
I hope you enjoy & be nice while you stay here.


SHOP WITH ME!




Promo
Now free postage for purchasing
SUCI WHITENING BAR
Yeah hurry hurry!

Order Here





FOLLOWERS
Wanna be my follower?
Just click here. Don't forget to leave your footstep. Then I can follow you back :)

2270+ Follow ♥ Me


Book Rack
Zie Fauzi
Denaihati
Perempuan Jomblo
Zalianabel
IheartOrganize
CARMONA's Home Made



Stat

Todays date:





(•̀ᴗ•́)و
Adv


Since 2008
DaisypathAnniversary tickers
My home - weekend kitchen helper




My Niece : Nur Hawayasmeen
















Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 11/04/2015

little paradise

 
 
Bagi Baby Yasmeen apa sahaja lagu ,
Macam-macam gaya dancing keluar.
Comel sangat.
 
 
Salah satu gaya baby Yasmeen di rumah. Dia suka sangat HI5.
 Oh! little paradise.
 
 
 
 
 
 
 
 

Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 10/24/2013

Silent frame


Label: , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 11/20/2012

Yasmeen again

Hye kita ikat rambut ni.. ;)

Label: ,



♥ Untuk email 2 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 5/10/2012

Model Cilik Tercomel


Label: ,



♥ Untuk email 1 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 5/08/2012

Aksi Yasmeen

Yasmeen tengah makan sambil menangis tapi bila Kita tunjuk je camera "senyum yasmeen" secara automatik berubah pandang tepat kearah camera and pandai pulak nak senyum. Terus berhenti nangis. Then boleh pula nak tengok photo dia dalam camera and tersengih bila dapat tengok photo sendiri. What a clevergirl.

Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 4/13/2012

Gelagat si kecil di Rumah

Aksi princess yasmeen yang comel Dengan biskutnya.


Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 3/23/2012

Dinner @ Tarbush

Menikmati hidangan malam.

Yummy...





Label: ,



♥ Untuk email 1 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 3/03/2012

Riang ria Aidilfitri

Kenduri depan Rumah kami jek. Tapi sempat jugak mahu berphoto sakan. Layankan jelah gelagat Anak buah seorang ni. Alolololo chomel.

Label: , ,



♥ Untuk email 1 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 2/21/2012

Bedtime

Bedtime. Good night my darlings.

Label: ,



♥ Untuk email 1 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 2/08/2012

Lunch @ Kenny Rogers Melaka

Percutian 3 hari ke Melaka. Semalam sampai kami dinner di hotel.habis je dinner kami ramai2 pergi naik river cruise dan konvoi beca berhias 20 buah beca tau.
Hari ni full day makan je.. Syoknya makan..

Label: , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 2/06/2012

Photo baby lagi

Yasmeen nak pegang camera..


Label: , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 2/01/2012

@KLCC

Latest photo Anak buah ku. Masa ni at KLCC cuti Gong Xi facai.

Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 1/25/2012

Princess Yasmeen at six months


Little princess si penyeri rumah sudah besar..
Pandai tengok kamera. Tak perlu nak panggil Little Princess Yasmeen untuk pandang kamera. Macam sensor. Di situ ada kamera di situlah mata Princess Yasmeen menyinar.

Photo: Di atas katil dalam bilik aku.

Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 12/04/2011

Emak and Yasmeen


Nenek bersama dengan abby Yasmeen sebelum bertolak ke (KLIA) trip Jakarta and Bandung. Rindunya nenek kamu pada awak, walaupun belum bertolak lagi kamu dapat bertubi-tubi ciuman rindu dari nenek. Inilah photo nenek bersama Yasmeen.


Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 7/19/2011

Yasmeen dengan kawan-kawannya


Pengumuman Majlis Cukur Jambul telah ditunda sehingga 28 Julai 2011.

Pengumuman kedua, memperkenalkan kawan baru Abby Yasmeen...jeng jeng jeng..



Yasmeen with Gaga (the pink elephant) and Adam (the doll)


Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 7/16/2011

Nur Hawa Yasmeen di usia 52 hari

Yasmeen dah ada sweater baru. Bukan 1 jer tapi dah ada 2 pcs.




Kata mama Yasmeen akan diadakan satu majlis cukur jambul pada Ahad ini. Nanti aku confirm balik tau. Photo dirakam ketika Yasmeen baru bangun tidur. Agak sememeh muka Yasmeen yang semestinya comel.




Nak tidur pun susah kacau jek.


Label: ,



♥ Untuk email 1 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 7/11/2011


Older Post





  Reviews by Products
 Beauty Products:
 Homestay:
 Preloved Items:
 Automotive:



Haily Deen | email:lissa_shellys@yahoo.com  
Biz & Love | Photos | Instagram | Blogger | Malaysia | IPHONE5S



Labels:


↑ Posted by HAILYDEEN
x