COCOPINKO
Welcome ♪
I hope you enjoy & be nice while you stay here.


SHOP WITH ME!




Promo
Now free postage for purchasing
SUCI WHITENING BAR
Yeah hurry hurry!

Order Here





FOLLOWERS
Wanna be my follower?
Just click here. Don't forget to leave your footstep. Then I can follow you back :)

2270+ Follow ♥ Me


Book Rack
Zie Fauzi
Denaihati
Perempuan Jomblo
Zalianabel
IheartOrganize
CARMONA's Home Made



Stat

Todays date:





(•̀ᴗ•́)و
Adv


Since 2008
DaisypathAnniversary tickers
Romantic dinner !!

Kesinambungan dari Bandung trip, masa malam pula kita berdua pergi jejalan so terjumpa restoran yang ala-ala romantik gitu.Aku dan husband apa lagi.Cari port best dan seated la kat situ dan terus order makanan.Mahu cerita panjang tetapi macamlah ada orang mahu baca.Tengok gambar pun cukuplah.Enjoy.


Okay gambar bawah, kalau tengok macam pening.Bukan macam pening ni.Memang peninglah.Sorrylah tiada flash itu pasal bergegar macam gempa bumi.



So dah tangkap satu gambar berdua.Kena pula tangkap gambar keseorangan.Bukan keseorangan,ada jugak mamat dan minah lalu lalang kat situ.Selamat background hitam.
Gambar makanan tu penting mesti ada.
Salomon grill with mashed potato.Aku hanya minum air panas.Hot cappucino please.


Husband aku pun nak jugak gambar keseorangan.Gambar keseorangan itu tidak apa.Jangan mengaku dengan perempuan cantik sambil berkata "saya keseorangan".Itu bahaya!!

Fish and chips..Specially for my husband.


Okay gambar husband dah lebih.Bukan promote yeh!!

Yogurt strawberry..Yummy..






Label: , , ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 2/05/2011


Older Post . Newer Post





  Reviews by Products
 Beauty Products:
 Homestay:
 Preloved Items:
 Automotive:



Haily Deen | email:lissa_shellys@yahoo.com  
Biz & Love | Photos | Instagram | Blogger | Malaysia | IPHONE5S



categories:


↑ Posted by HAILYDEEN
x