COCOPINKO
Welcome ♪
I hope you enjoy & be nice while you stay here.


SHOP WITH ME!




Promo
Now free postage for purchasing
SUCI WHITENING BAR
Yeah hurry hurry!

Order Here





FOLLOWERS
Wanna be my follower?
Just click here. Don't forget to leave your footstep. Then I can follow you back :)

2270+ Follow ♥ Me


Book Rack
Zie Fauzi
Denaihati
Perempuan Jomblo
Zalianabel
IheartOrganize
CARMONA's Home Made



Stat

Todays date:





(•̀ᴗ•́)و
Adv


Since 2008
DaisypathAnniversary tickers
New dream household shopping list..

Sejak ada rumah sendiri, aku dah rajin la sikit kemas rumah. Malas tu datang bila aku balik rumah lambat. Sampai je rumah at middle of night, of course aku dah mengantuk dan nampak bantal je.. Lain lain aku dah tak nampak. Mungkin aku nampak tapi just ignore. :) (Jujur)




In my new dream household shopping list:




jeng jeng jeng..











Yeah! vaccum cleaner..


Brand : PANASONIC

Price : RM 189.00



ada macam-macam harga ikut spec.




Nak tahu lebih jelas..

Uolls boleh klik disini






So..

aku nak tahulah uolls yang memang dah jadi owner vacum cleaner ada cadangan dan pendapat tak?? sebelum aku terbeli baik aku tanya dulu kan..baik dan buruknya.

Label: ,



♥ Untuk email 0 ♥ Komen disini

↑ Posted by ♥ HAILYDEEN 5/07/2011


Older Post . Newer Post





  Reviews by Products
 Beauty Products:
 Homestay:
 Preloved Items:
 Automotive:



Haily Deen | email:lissa_shellys@yahoo.com  
Biz & Love | Photos | Instagram | Blogger | Malaysia | IPHONE5S



categories:


↑ Posted by HAILYDEEN
x